Pizza Česneková

83,00 Kč
S DPH 1 - 2 dní

Naše zcela nová směs na bezlepkovou pizzu přináší skvělou chuť a texturu, kterou ocení každý milovník pizzy. Tato inovativní směs je výsledkem pečlivého výzkumu a vývoje, který byl zaměřen na vytvoření lahodné a vyvážené alternativy tradiční pizzy.

Naše směs je založena na kvalitních bezlepkových moukách, které poskytují pevnou strukturu a dokonalou konzistenci těsta. Díky kombinaci různých druhů bezlepkových mouk dosahujeme optimálního balíčku živin a vlákniny, který podporuje zdravý životní styl.

Navíc si můžete přidat své oblíbené ingredience, jako jsou čerstvé bylinky, šťavnatá rajčata nebo pikantní salámy a vytvořit si tak jedinečnou pizzu přesně podle svých představ. A navíc příprava je velmi jednoduchá!

Vychutnejte si skvělou chuť s naší novou směsí bezlepkové pizzy!

  Doprava

Doručení zdarma při nákupu nad 1200 Kč

PIZZA ČESNEKOVÁ (270 g)

Balení obsahuje:

2x 133 g směsi na pizzu

2x 2 g droždí

 

Navíc přidáme:

10 g oleje

110 ml vody

 

Příprava:

1.     Do mísy robota nasypeme směs MIX1 a MIX2 a přidáme vlažnou vodu. Směs promícháme po dobu asi 3 minut.

2.     Poté přidáme olej. Po přidání oleje mícháme dalších 5 minut. Mezitím na plech na pečení vložíme pečící papír a potřeme ho olejem. 

3.     Těsto vyklopíme z mísy na pečící papír vymazaný olejem. Těsto zakryjeme plastovou fólií a pustíme se do tvarování. 

4.     Dlaněmi těsto mírně stlačíme do kulatého tvaru od středu k okrajům. Pizza by měla mít průměr asi 25 centimetrů. Pizzu necháme kynout na teplém místě 1-2 hodiny (nebo až těsto zdvojnásobí svůj objem). Jakmile těsto zdvojnásobí svůj objem, předehřejeme troubu na 250 °C.

5.     Troubu dáme předehřívat na 250 °C. Pizzu ponecháme přikrytou kuchyňskou fólií a těsto od středu k okrajům stlačujeme tak, abychom vytvořili charakteristické okraje pizzy. Podle toho, jak tlustou pizzu chceme, těsto více či méně vyrovnáme. Pokud chceme tenké těsto, přesuneme co nejvíce těsta k okrajům. A pokud chceme tlusté těsto, těsto jen mírně stlačíme. Je důležité, aby došlo alespoň k částečnému odplynění těsta. Těsto se v troubě opět zvedne.

6.     Těsto potřeme rajčatovou omáčkou. Až je trouba rozpálená, umístíme plech s pizzou přímo na dno trouby a pečeme 6 minut při 250 °C s horním a dolním ohřevem. Pokud chceme pizzu trochu křupavější, prodloužíme pečení o několik minut. Na pizzu nezapomeneme, aby nebyla suchá a hlavně, aby se nepřipálila. 

7.     Vyjmeme z trouby a těsto znovu potřeme rajčatovou omáčkou. Nepřidáváme příliš mnoho omáčky, jinak by těsto mohlo být příliš vlhké a "syrové". Rychle obložíme pizzu oblíbenými ingrediencemi. Pizzu nepřetěžujeme, aby se těsto upeklo rovnoměrně. Ingredience,

8.     které si vybereme, by měly být rychle uvařené a neměly by být příliš vodnaté. Pokud použijeme čerstvou zeleninu, můžeme ji nakrájet na plátky a krátce upéct v troubě při zahřívání.

9.     Pizzu dáme zpět do trouby, tentokrát na horní polici. Pečeme dalších 5 až 10 minut, dokud nebude pizza podle našich představ. Pokud těsto příliš zhnědne, ale náplň není dokonale upečená, snížíme teplotu a umístíme pizzu do středu trouby.

10.  Vyndáme pizzu z trouby a ihned podáváme.

 

Dobrou chuť! 

 

Složení:

Mouka cizrnová, rýžová mouka, tapiokový škrob BIO, himálajská sůl, xantan gum, cukr krupice, česnek prášek BIO

Výživové údaje na 100 g suché směsi

Energetická hodnota [kcal]

341,12

Kcal 

Energetická hodnota [KJ]

1426,9

KJ 

Tuky

1,6

g

            z toho nasycené

 

            mastné kyseliny

0,29

g

Sacharidy

73,8

g

            z toho cukry

34,8

g

Bílkoviny

4,2

g

Vláknina

3,1

g

Sůl

1,5

g

 

Hmotnost: 270 g

Fotografie jsou pouze ilustrativní.

Detail produktu

M_022
19 ks
chat Komentáře (1)
Známka

Související produkty